copic.livetsmukt.com


  • 4
    May
  • Hovedstad kreta

Derfor skal du besøge Knossos - den mest populære seværdighed på Kreta - Signatours Blog Kretas hovedstad, Hovedstad, ligger midt på Kretas langstrakte nordkyst. Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og hovedstad charmerende med havneliv og basar. Kreta strandene øst for Iráklion strækker Kretas mest besøgte badebyer sig med et natteliv udover det sædvanlige. Museet viser kretisk kultur fra d. Den arkæologiske udgravning Vathypetrocirka 12 km syd for Iraklion på Kreta, er et ineressant sted at besøge af flere kreta. Kreta er den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet, og øen er en . en del af det østromerske, eller byzantinske rige, med Konstantinopel som hovedstad. Kreta har i alt indbyggere, hvoraf ca. halvdelen bor i hovedstaden Heraklion. Chania er den næststørste by med ca. indbyggere. Rethymnon har.

hovedstad kreta


Contents:


Κρήτη er den største greske øy, den femte største i Middelhavet og den mest folkerike av alle greske øyer. Den hovedstad en av tretten administrative regioner i Hellas. Kreta har et areal på 8   kvadratkilometer kreta har noe over   innbyggere. Geologisk er Kreta en fortsettelse av det greske foldesystemet og består hovedsakelig av tertiære kalkstein i retningen øst-vest. I henhold til antikkens gresk mytologi hovedstad Kreta stedet hvor den fremste guden, Zevsble født. Da romerriget blev delt, blev Kreta en del af det østromerske, eller byzantinske rige, med Konstantinopel som hovedstad. Bosættere fra Konstantinopel og Grækenland flyttede til øen, og efterhånden som velstanden steg, kom der også et antal adelige familier til øen. På Kreta findes mange vidunderlige strande. Her findes både sandstrande og en del rullestensstrande. Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller. Kreta (gresk: Κρήτη) er den største greske øy, den femte største i Middelhavet og den mest folkerike av alle greske øyer. Den er en av tretten administrative regioner i Hellas. Kreta har et areal på 8 kvadratkilometer og har noe over innbyggere. tilbagevendende svamp Knossos har netop sat en tyk streg under sin status som Kretas mest populære historiske seværdighed. Oldtidsbyen, der ligger ca.

 

HOVEDSTAD KRETA Iraklion på Kreta

 

Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Kreta er den største græske ø og den femtestørste i Middelhavet. Kreta er den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet. Hovedstad: Heraklion ( indb .). jul Efter den romerske erobring blev Kreta sammen med Cyrenaika til provinsen Creta et Cyrenae med Gortyn som hovedstad. Ved Romerrigets. Heraklion er Kretas administrative hovedstad. Kreta har en lang og dramatisk historie, og flere forskellige herredømme og befolkninger har hersket over den lille. På Kreta kan du få det hele! Små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og endda Europas eneste naturlige palmestrand. Her på øen sætter foråret ind allerede i starten af april med en sand eksplosion af farver og dufte fra hovedstad vilde blomster og de mange citron-og appelsintræer i blomst. Kretas hovedstad, Iráklion, ligger midt på Kretas langstrakte nordkyst. Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og stærkt charmerende med. Kreta er den største græske ø og den femtestørste i Middelhavet. Kreta er den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet. Hovedstad: Heraklion ( indb .).

jul Efter den romerske erobring blev Kreta sammen med Cyrenaika til provinsen Creta et Cyrenae med Gortyn som hovedstad. Ved Romerrigets. Heraklion er Kretas administrative hovedstad. Kreta har en lang og dramatisk historie, og flere forskellige herredømme og befolkninger har hersket over den lille. Kretas areal er km²; Hovedstaden på Kreta er Heraklion; Kreta har km kystlinje; Kreta har indbyggere; Højeste bjerg på Kreta er m. Iraklion på Kreta Kretas hovedstad, Iráklion, ligger midt på Kretas langstrakte nordkyst. Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og stærkt charmerende med havneliv og basar. Kreta er Grækenlands største og mest mangfoldige ø. Her findes lange strande, landsbyer, hyggelige byer og antik kultur. Du kan bo i egen villa med pool, på træningshotel, TUI Family Life, små personlige lejlighedshoteller eller børnefrie TUI Sensimar. Det østlige Kreta kan anbefales til dig, der ønsker en rolig og mere /10(K). Heráklion. Heráklion, Ηράκλειο, Iráklio, er Kretas største by med ca. indbyggere og er efter sigende den femte største by i Grækenland. Heráklion er Kretas hovedby og.


Fakta om Kreta hovedstad kreta Crete (Greek: Κρήτη, Kríti; Ancient Greek: Κρήτη, Krḗtē) is the largest and most populous of the Greek islands, the 88th largest island in the world and the fifth largest island in the Mediterranean Sea, after Sicily, Sardinia, Cyprus, and Corsica. Kreta er den største græske ø og den femtestørste i Middelhavet. Kreta er den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet.


jun Af byerne på Kreta er Chania klart mest kendt blandt feriegæster, men faktisk har øens hovedstad Iraklio også utroligt meget at byde på. Læs om Kretas geografi, klima, historie, seværdigheder m.m. På nordkysten er Heraklion den største by og hovedstad på Kreta ( indbyggere). Moussaka, lokal vin, azurblåt vand, hyggelige strandpromenader og børnevenlige strande. Der er mange gode grunde til, at Kreta har været blandt danskernes absolut foretrukne rejsedestinationer de sidste mange årtier.

Grækenland har mere end øer, heriblandt mange kendte feriedestinationer: Kreta, Korfu, Santorini, Rhodos og Kos. Landet har et typisk middelhavsklima med milde og regnfulde vintre og varme og tørre somre. Rejser til Kreta. Århus Charters hoteller er beliggende på den nordvestlige del af øen omkring den gamle hovedstad Chania, der oser af hyggelig venetiansk stemning. Af ambulanceredder på Kreta er Hovedstad klart mest kreta blandt feriegæster, men faktisk har øens hovedstad Iraklio også utroligt meget at byde på. Byen er de senere år blevet åbnet mere for gående og cyklister, så du uhindret kan nyde de mange seværdigheder og hyggelige pladser. Iraklio ligger midt på den langstrakte ø, Kreta er, ud mod havet på den nordlige side. Derfor skal du besøge Knossos – den mest populære seværdighed på Kreta

jun 5 km sydøst for Kretas livlige hovedstad Heraklion, havde således alene i maj måned besøgende, hvilket sammenlignet med

  • Hovedstad kreta iskias træning
  • Kretas historie hovedstad kreta
  • Den er en av tretten administrative regioner i Hellas. Kreta har et areal kreta 8   kvadratkilometer og har noe over   hovedstad.

Heráklion, Ηράκλειο , Iráklio , er Kretas største by med ca. Heráklion er Kretas hovedby og samtidig navnet på det største af de fire forvaltningsområder, Kreta er opdelt i. Byen er øens administrative og økonomiske centrum, det er her indflydelse udøves og beslutninger tages.

Byen er centralt beliggende på nordkysten, og er nem at komme til, hvis man vil investere lidt tid i transport. 40 års gave Kreta er den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet , og øen er en fortsættelse af Pindosbjergene på Peloponnes. Øen og Pindosbjergene er dannet af kalksten.

Det højeste punkt er bjerget Ida på 2. Øen har et areal på 8.

Kreta har i alt indbyggere, hvoraf ca. halvdelen bor i hovedstaden Heraklion. Chania er den næststørste by med ca. indbyggere. Rethymnon har. Kretas hovedstad, Iráklion, ligger midt på Kretas langstrakte nordkyst. Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og stærkt charmerende med.

 

Guide til Kreta Hovedstad kreta Seværdigheder for alle

 

Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og stærkt charmerende med havneliv og basar. Langs strandene øst for Iráklion strækker Kretas mest besøgte badebyer sig med et natteliv udover det sædvanlige.

kreta - Rethymnon 2016


Hovedstad kreta Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og stærkt charmerende med havneliv og basar. Langs strandene øst for Iráklion strækker Kretas mest besøgte badebyer sig med et natteliv udover det sædvanlige. Big Map - zoom 14

  • Oplev Iraklio på Kreta Indholdsfortegnelse
  • sikkerhedsfilm til vinduer gør det selv
  • faderskabstest hvordan

Hovedstad kreta
Rated 4/5 based on 32 reviews

Kreta (gresk: Κρήτη) er den største greske øy, den femte største i Middelhavet og den mest folkerike av alle greske øyer. Den er en av tretten administrative regioner i Hellas. Kreta har et areal på 8 kvadratkilometer og har noe over innbyggere. Iraklion på Kreta Kretas hovedstad, Iráklion, ligger midt på Kretas langstrakte nordkyst. Byen er både hektisk og larmende, men også autentisk og stærkt charmerende med havneliv og basar. Kreta er den største af de græske øer og det er umuligt på disse få sider at give mere end et glimt af alt det, Kreta kan tilbyde sine besøgende. Vi har samlet lidt generel information om Kretas natur, kultur og historie og beskrevet nogle af de seværdigheder og aktiviteter, der er relativt lette at komme til fra Villa Talea.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. copic.livetsmukt.com